Tetőfedés, ácsmunkák, tető zsindelyezés és bádogos munkák profi kivitelezéssel

Tető zsindelyezés

Tető zsindelyezésVállalunk tető zsindelyezést, zsindelyes tetők kivitelezését!

Ha tető felújítás vagy új tető készítése előtt állunk, akkor általában a tetőcserép jut eszünkbe. A tetőfedő anyag kiválasztása előtt érdemes megfontolni más tetőfedő anyagok alkalmazását is, bizonyos esetekben pl. a bitumenes zsindelyfedés praktikus és hatékony megoldás lehet.


Könnyű

A tetőszerkezetnek nem csak a fedés legfelső rétegének, vagyis a héjazat önsúlyát kell elbírnia, bizonyos esetekben, például felújításoknál számíthat a súly. A bitumenes zsindely ebből a szempontból kiváló választás, hiszen rendkívül könnyű.


Egyszerű a felrakása

Nagyobb építményeknél: egy fedett kocsibeálló, garázs, vagy akár egy nyaraló tetőfedésénél képzett szakembert bízzunk meg a kivitelezéssel.


Széles választékban elérhető

Rugalmassága és egyszerű alkalmazhatósága mellett a bitumenes zsindely dekoratív is: széles szín- és formaválasztékkal igazodik a legkülönfélébb tervezői és tulajdonosi igényekhez.


Gazdaságos

A minőség mellett tehát az ár az egyik legfontosabb tényező a tetőfedési anyag és technológia meghatározásakor. Bár a zsindely a szükséges alátétlemez és a fogadószerkezet költsége miatt nem a legolcsóbb fedési anyag, nagyon tagolt tetőknél, íves felületeknél a kisebb anyagveszteség, a gyorsabb kivitelezés, illetve a kevesebb csatlakozó, kiegészítő elem miatt gazdaságosabb, mintha cserépfedést választanánk.

Ellenálló

A cserépfedéshez hasonlóan a bitumenes zsindelyeket is hosszú távra tervezik, hiszen a szélsőséges időjárási viszonyok ezt az anyagot is próbára teszik.A hosszú élettartam fontos összetevője, hogy a tetőszerkezet és aljzat (ami bitumenes zsindelyek esetében legtöbbször deszkázat vagy OSB lemez) megfelelő kialakítású legyen, biztosítsuk az átszellőztetését, illetve betartsuk az alkalmazási előírásokat – különös tekintettel a bitumenes zsindelylapok rögzítésére és a köztük lévő távolságra.

 

Kérjen árajánlatot vagy visszahívást!

    Profi, megbízható tetőfedőre, bádogosra van szüksége?
    Tetőfedés, tetőfelújítás, ács és bádogos munkák kivitelezése.
    KÉRJEN AJÁNLATOT!